Part Two

Part Two is opgericht in 1986 in Kopenhagen. Vanaf het allereerste begin heeft de iconische Scandinavische ontwerptraditie de ontwerpers geïnspireerd en de basis gevormd van hun ontwerpfilosofie. In 1986 introduceerden zij een klassieke look voor ambitieuze vrouwen om zich te kleden in mooie en comfortabele kleding, die een actieve en gezonde levensstijl weerspiegelt. Vanaf het begin kent het merk een groot succes.

Ze ontwerpen vrouwelijke stijlen die vaak worden gecombineerd met op boho geïnspireerde elementen, maar Part Two geeft ook de voorkeur aan de klassieke lijnen van mannelijk maatwerk. Ze houden van kleur en ook van neutrale kleuren. Het zelf maken van prints is iets waar ze sterk in geloven en zo zijn ze ook in staat de meest fantastische prints te ontwerpen.

Ze maken outfits die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden, informele vrouwelijkheid is het sleutelwoord.

Bij het dragen van Part Two is het mogelijk om er tegelijkertijd klassiek en modern uit te zien. Een ingetogen look met veel vertrouwen is de echte Part Two-look.

Part Two ontwerpt kleding met een Scandinavisch tintje voor vrouwen overal ter wereld.